0
02143000313

۷ رفتاری که باعث می‌شود دیگران به صحبت‌های شما اهمیت ندهند

حتما مشاهده کرده‌اید که در جمع‌های خانواده یا دوستانه وقتی شخص خاصی صحبت می‌کند همه مجذوب صحبت‌های او می‌شوند و گاها از صحبت‌های شخص لذت می‌برند. اما نقطه برعکس این موضوع زمانی است که شخصی می‌خواهد صحبت کند اما کمتر کسی به او توجه می‌کند یا اجازه پایان صحبت‌ فرد را نمی‌دهند. علت این موضوع چه می‌تواند باشد؟ در این مقاله می‌پردازیم به اینکه چه عاملی باعث می‌شود که دیگران به صحبت‌ها ما توجه نکنند.

غیبت کردن

البته عده‌ای از افراد به این موضوع علاقه دارند که پشست سر شخص یا افرادی که در آن مکان حضور ندارند صحبت کنند. اما این کار باعث می‌شود هم شخص گوینده و هم شخص شنونده ارزش‌های خود را زیر پا بگذارند. افرادی که به این موضوع اهمیت نمی‌دهند می‌دانند اگر غیبت کسی را کنند یک ساعت دیگر شخصی پشت سر آن صحبت خواهد کرد.

قضاوت دیگران

شاید این کار کمی به غیبت کردن نزدیک باشد اما در عمل متفاوت است. اینکه شما فرد یا افراد را مدام قضاوت کنید باعث آزرده خاطر شدن افرادی می‌شوید که با آن‌ها در حال صحبت هستید. فرض کنید با دوستان خود به کوه‌نوردی رفته‌اید و شما مدام در صحبت‌های خود فردی را قضاوت کنید. این کار باعث می‌شود یک موج منفی به گروهی که با آن‌ها به تفریح می‌پردازید تزریق شود و در صحبت‌های بعدی شما کمتر به آن توجه می‌کنند.

قضاوت کردن دیگران

منفی‌گرا بودن

بسیاری از افرادی که منفی‌گرا هستند از ویژگی خود آگاهی ندارند. تصور کنید در مهمانی که همه‌ی افراد شاد و خوشحال هستند فردی با بیان جملاتی منفی (چه درست و چه غلط) در جهت خلاف چیزی که وجود دارد عمل کند. طبیعی است که گوینده را یک فرد منفی‌گرا تلقی کنند و کمتر اجازه صحبت به شخص دهند. منفی‌گرا بودن باعث آسیب رساندن در وهله‌ی اول به خود فرد و در وهله‌ی دوم به دیگران می‌شود.

شکایت کردن و غر زدن

نوع دیگری از منفی‌گرایی مدام غر زدن و شکایت کردن از محیط یا جامعه هر چیزی که می‌تواند باشد. اگر دائم در صحبت‌های خود غر بزنید و گله‌مند باشید نسبت به هرچیزی که ممکن است کمتر کسی در صورت تکرار به شما توجه خواهد کرد. حتی اگر صحبت‌های شما درست باشد تصور افراد از شما شخصی است که مدام در حال غر زدن می‌باشد.

عذر و بهانه آوردن

عده‌ای از افراد هستند که مدام در صحبت‌های خود سعی می‌کنند مشکلات را بر گردن دیگران بندازند. اصولا برای اینکه اثبات کنند خود عاری از مشکلات هستند در صحبت‌های خود مشکلاتی که برای خود وجود دارد قبول نخواهند کرد و مقصر را دیگران می‌دانند.

اغراق کردن

اغراق کردن همیشه آزار دهنده بوده است. شما نیز از گوش دادن به صحبت‌های فردی که اغراق کند یا بیش از حد درباره خود تعریف کند لذت نمی‌برید. تصور کنید گوینده در ۹۰ درصد از کلمات خودنمایی کند. کمتر کسی پیدا می‌شود به اغراق‌های دیگران واکنش مثبت نشان دهد.

تعصب خاص

حتما دیده‌اید افرادی به‌صورت خیلی افراطی طرفدار شخص، گروه، نهاد یا مجموعه‌ای هستند و درصورت نقد از موارد ذکر شده با واکنش تند از شخص مواجه خواهیم شد. افرادی که تصب بیش از حد نسبت به موضوعی دارند کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند و دیگران دوست دارند صحبت‌های‌شان را با کسی داشته باشند که منطقی و بدون تعصب نسبت به موضوعی صحبت کنند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *