0
02143000313

۵ کاری که برای رها شدن از فقر باید انجام دهید

افرادی که تمام عمر خود را در فقر می‌مانند، معمولا گرفتار انجام ۵ کار هستند. برای اینکه از فقر رها شوید باید برعکس این ۵ کار را انجام دهید. در ادامه این مقاله با ۵ کاری که شما را از فقر رها می‌کند آشنا می‌شوید.

مسئولیت پذیری شاه کلید رسیدن از فقر به ثروت

برای اینکه از فقر رها شوید باید مسئولیت پذیر باشید. کمتر کسی خود را فرد بی‌مسئولیتی می‌داند. اما یک لحظه به این فکر کنید که چقدر در زندگی دیگران را سرزنش کرده‌اید؟ چقدر خود را به تقدیر واگذار کرده‌اید؟ چقدر مسئولیت اتفاقات زندگی را به عهده گرفته و از زمین و زمان شکایت نکرده‌اید؟ منظور ما از مسئولیت پذیری این است که قبول کنید این زندگی را خودتان انتخاب کرده‌اید و دیگران را سرزنش نکنید.

وقتی مسئولیت پذیر باشید، می‌توانید کنترل زندگی را در دست بگیرید. فقط در صورتی می‌توانید کنترل زندگی را تمام و کمال در دستان خود بگیرید که دیگران را در اتفاقات زندگی خود سهیم و مقصر ندانید. نه والدین فقیر، نه دوستان و همکاران، نه زمین و زمان، هیچکدام را نباید در شرایطی که دارید مقصر بدانید. به این ترتیب می‌توانید از فقر به سمت ثروت حرکت کنید.

برای اینکه به خوبی تشخیص دهید چه زمانی در حال فرار از مسئولیت پذیری هستید، راهکاری به شما نشان می‌دهیم. در واقع ۵ کاری که اغلب افراد فقیر انجام می‌دهند، کارهایی در جهت شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت است. گروه آموزشی پژوهشی فرشید پاکذات در ادامه این ۵ کار که باعث باقی ماندن در فقر می‌شود را توضیح می‌دهد.

۵ کاری که برای رهایی از فقر باید انجام دهید

افراد فقیر معمولا ۵ کار را برای فرار از مسئولیت است انجام می‌دهند. بعضی‌ها فقط درگیر یکی از این موارد هستند و بعضی‌ها درگیر موارد بیشتری. بنابراین برای رهایی از فقر نباید مثل افراد فقیر عمل کنید. در ادامه ۵ کاری که باید انجام دهید را توضیح می‌دهیم

۱- دیگران را سرزنش نکنید

دیگران را سرزنش نکنید

بسیاری از افراد در مواجهه با رویدادها و مشکلات، فرد دیگری را سرزنش می‌کنند. آنها مسئولیت خود را به دوش فرد دیگر قرار می‌دهند و برای شکست خود، دیگری را مقصر می‌دانند. پس برای ثروتمند شدن یک بار برای همیشه از سرزنش کردن دیگران دست بردارید تا قدرت اراده را در خود پیدا کنید.

وقتی دیگران را سرزنش می‌کنید، اراده تغییر وضعیت را در درون خود از بین می‌برید. مثلا وقتی شخص دیگری علت اصلی ضرر مالی شما شده، چه کاری از دست شما برمی‌آید؟ وقتی شخص دیگری را سرزنش می‌کنید در واقع مسئولیت آن اتفاق را به گردن او می‌اندازید. بنابراین دیگر خود را برای اصلاح وضع، مسئول نمی‌دانید. به این ترتیب برای همیشه در فقر یا هر شرایط نامطلوب دیگری که دارید، باقی می‌مانید.

۲- بهانه تراشی نکنید

در بهانه‌تراشی، شما شرایط محیطی را مقصر می‌دانید. مقصر جلوه دادن مدرسه، دانشگاه، جامعه و کشور راحت است، اما منتهی به نابودی آرزوهایتان می‌شود. شاید شرایط برای پیشرفت مناسب نباشد. اما این شما هستید که می‌توانید شرایط را برای خود مناسب کنید. بنابراین به جای اینکه شرایط را مقصر جلوه دهید، مسئولیت تغییر شرایط را قبول کنید تا از فقر رها شوید.

۳-  گلایه و شکایت نکنید

گلایه و شکایت نکنید

وقتی از چیزی یا کسی شکایت می‌کنید، شما به جای حل مسئله، به خود مشکل متمرکز می‌شوید. بنابراین هم ذهن شما محدود می‌شود و هم درگیر افکار منفی می‌شوید. وقتی مدام از یک مشکل شکایت می‌کنید، از آن جا که ذهن شما درگیر مسائل منفی می‌شود، نمی‌توانید برای پیدا کردن راه حل تمرکز کنید. بنابراین برای رها شدن از فقر، از امروز گلایه و شکایت را فراموش کنید.

۴- نقش قربانی به خود نگیرید

نقش قربانی به خود نگیرید

احتمالا این جملات معروف را شنیده‌اید که: «دهه شصتی‌ها نسل سوخته هستند. وقتی به سن مدرسه رفتن رسیدند، مدرسه‌ها دو شیفت شد. موقع دانشگاه …» با این طرز تفکر، دهه شصتی‌ها نقش قربانی به خود می‌گیرند.

وقتی شما وارد نقش قربانی می‌شوید، درست در نقطه مقابل مسئولیت پذیری قرار می‌گیرید. زیرا در این حالت، شما تسلیم شرایط محیطی شده و کنترل خود را به عوامل بیرونی واگذار می‌کنید. اگه به اطراف خود دقت کنید، بسیاری از متولدین دهه ۶۰، خیلی از ناکامی‌های خود را به دهه شصتی بودن پیوند می‌زنند و تلاشی برای بهبود اوضاع نمی‌کنند. بنابرای وقتی نقش قربانی را به خود می‌گیرید، نمی‌توانید از فقر رها شوید.

۵- مسائل را توجیه نکنید

مسائل را توجیه نکنید

اگر فرد فقیری را می‌بینید که 4 نقش بالا را بازی نمی‌کند، بیشتر از همه درگیر توجیه کردن است. او به جای پیدا کردن راه درست، وضعیت و شرایط فعلی خود را با عبارات به ظاهر قابل قبول! توجیه می‌کند. مثلا می‌گوید: «پول زیاد مهم نیست. آرامش و عشق برای من کافی است.» هر کس که می‌گوید پول مهم نیست، پول ندارد.

این افراد به جای اینکه مسئولیت فقر و بی‌پولی خود را قبول کنند، در واقع در حال فریب دادن خود هستند. وقتی ما شرایط فعلی خود را توجیه کنیم، قطعا تلاشی برای تغییر آن نمی‌کنیم و همیشه در فقر باقی می‌مانیم.

اگر به افراد فقیر در اطرافتان نگاهی بیندازید، متوجه می‌شوید که آن‌ها بیشتر انرژی خود را صرف یک یا چند عامل بالا می‌کنند. بنابرین به خودشان فرصت ثروتمند شدن نمی‌دهند.

لطفا باورها و گفتگوهای درونی خود را بررسی کنید. چون اگر به هر دلیل حداقل یکی از موارد بالا شامل حال شما شود، کسب ثروت برای شما بسیار سخت می‌شود. از همین حالا تصمیم بگیرید که مسئولیت زندگی‌تان را برعهده بگیرید و یک هدف برای خود در نظر بگیرید و برای رسیدن به آن تلاش کنید.

چطور می‌توان برای رهایی از فقر مسئولیت پذیر شد؟

 

برای اینکه درگیر ۵ موردی که در بالا گفته شد نشوید، باید اهدافی دقیق و دیدگاهی واضح داشته باشید. در واقع افراد ثروتمند، ثروتمند شدن را انتخاب می‌کند. آقای تی هارو اکر (T. Harv Eker) یکی از میلیونرهای خودساخته در این رابطه می‌گوید:

تنها دلیلی که مردم به چیزی که می‌خواهند نمی‌رسند، این است که نمی‌دانند چه چیزی می‌خواهند. ولی این موضوع برای ثروتمندان کاملا واضح است. آن‌ها می‌خواهند ثروتمند شوند.

البته بیشتر مردم سخت تلاش می‌کنند اما نه برای ثروتمند شدن بلکه برای پرداخت به موقع قبض‌ها و بدهی‌ها. نگرش شما تأثیر مستقیم و قابل ملاحظه‌ای بر مقدار پولی که به دست می‌آورید دارد. درست است که تلاش مهم است اما نباید فقط بر کار و تلاش تمرکز کنیم، باید برای پولدار شدن هم برنامه‌ریزی کنیم وگرنه همیشه در فقر باقی می‌مانیم. همیشه باید به پولدار شدن به چشم یک هدف نگاه کنیم نه اینکه فقط سعی کنیم با عرق ریختن به آن برسیم.

با تهیه پکیج آموزشی ۰ تا ۱۰۰ ثروت استاد فرشید پاکذات، بهترین برنامه ریزی و نحوه صحیح تلاش برای رهایی از فقر و رسیدن به ثروت را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم.

گروه آموزشی پژوهشی فرشید پاکذات

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *