43000313 - 021

با ما در تماس باشـید

ساخت یک ارتباط؛ چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم؟

ارتباطات درست و افرادی که با آنها سروکار داریم باعث می‌شوند ما به موفقیت برسیم و ارتباطات نادرست می‌تواند ما را از آنچه که هدف ماست دور کند.

سعی کنید ارتباطات درستی برقرار کنید تا بتوانید به آنچه که می‌خواهید برسید. هرچقدر ارتباطات شما به شکل درستی شکل بگیرد بهتر می‌توانید برای خود خلق فرصت کنید. مانند افراد ثروتمند که اطراف خود را از متخصصان حوزه‌های مختلف اشغال کرده‌اند و دقیقا تمام ارتباطات آنها بر مبنای سودآوری می‌باشد.

نیکلاس بوتمن در کتاب متقاعد کردن دیگران در کمتر از ۲ دقیقه درباره ایجاد یک مسیر ارتباطی و ساخت ارتباط یک ارتباط موفق نوشته است و ما قصد داریم در این مقاله به بخش‌هایی از آن اشاره کنیم.

ایجاد یک مسیر ارتباطی

برای اینکه بتوانید یک مسیر ارتباطی صحیح و درست با دیگران ایجاد کنید نیازمند انجام یک‌سری مراحل هستید که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • آغاز کردن
  • نگاه کردن
  • لبخند زدن
  • صحبت کردن
  • همزمان کردن

چه شما کسی را برای اولین بار یا برای چندمین بار ببینید، موارد بالا جز الزامات برقراری یک ارتباط موثر است.

۱- آغاز کردن

اولین مرحله از 5 کاری که باید انجام شود حالت بدنی شماست. سعی کنید یک حالت مثبت در خودتان ایجاد کنید و بدون اینکه شخص مقابل را برای بار اول است ملاقات می‌کنید یا بار دهم سعی کنید آن را با آغوش باز بپذیرید. پذیرفتن و اینکه چگونه یک ارتباط را می‌خواهید انجام دهید بسیار برای شخص مقابل ارزشمند است.

۲- نگاه کردن

در مرحله‌ی دوم نوبت به ارتباط چشمی می‌رسد. مفهومی که می‌تواند ارتباط چشمی به شخص مقابل برساند شاید از ارتباط کلامی بیشتر باشد. اینکه چطور و چگونه با شخص مقابل ارتباط چشمی داشته باشیم مهم است. سعی کنید با چشمان خود رفتار شخص مقابل را شناسایی کنید. برای اطلاعات بیشتر مقاله‌ی چشم خوانی با ان ال پی را مطالعه کنید.

برقراری ارتباط

۳- لبخند زدن

همیشه ارتباط را با لبخند آغاز کنید. باید بگذارید لبخندی که بر لب دارید حالت شما فاش کند. یک لبخند بزرگ به معنای اطمینان، درستی و پرشور و هیجان بودن است. حتی اگر قبل از تماس چشمی لبخند بزنید می‌تواند موثرتر باشد. همه چیز در آن چند ثانیه‌ی اول رخ می‌دهد. پس می‌تواند حالت خود را در ثانیه‌های اول مشخص کنید.

۴- صحبت کردن

حتی اگر در حد یک «سلام»، «روز خوش» باشد شما باید با یک لحن دلپذیر و مناسب صحبت کنید. در اولین برخورد، اول خودتان را معرفی کنید و در حال معرفی با طرف دست بدهید. وقتی با کسی دست می‌دهید در مورد خصوصیت و میزان اعتمادتان قضاوت می‌شود. نحوه دست دادن شما باید نه خیلی خشن باشد و نه خیلی شل.

جستجوی یک زمینه مشترک

روند برقراری یک ارتباط با جستجو در پیدا کردن زمینه‌ی مشترک با شخص مقابل شکل می‌گیرد. ما مردمی را که از لحاظ اخلاقی و رفتاری شبیه خودمان هستند را دوست داریم. سعی کنید زمینه‌ی مشترکی را که با دیگران دارید را کشف کنید. مانند فیلم، لباس، برنامه‌های تلویزیونی و مواردی از این قبیل. البته باید ذکر کنیم که کشف این موارد بستگی به صمیمیت کلامی بین دو طرف دارد.

در هر حالت ما باید راهی برای داشتن ارتباط مناسب با دیگران برقرار کنیم که به آنچه که ما را به موفقیت می‌رساند نزدیک‌تر کنیم. هرچقدر ارتباطات ما با افراد موفق بیشتر شود نتیجه‌ی بهتری از ارتباطات خود دریافت می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *