ممکن است ایدههایی به ذهنتان خطور کند که خیلی خاص باشد یا نه قبلا روی آن کار شده اما به نتیجهای نرسیده است. بعد از اینکه یک ایده به ذهن ما آمد چطور باید آن را تبدیل به ثروت کرد و نهایت استفاده را از آن برد. در واقع در این مقاله به همین موضوع میپردازیم که چطور ایده را به ثروت تبدیل کنیم و شکست در اجرای ایده چگونه رخ میدهد.
شناخت ایدهها
شناختن ایدهها به این نحو صورت میگیرد که شخص ایده پرداز باید دقیقا بداند ایدهای که به آن فکر کرده است چه کاربردی دارد و کجا میتوان از آن به بهترین نحو ممکن استفاده کرد. بهعنوان مثال ایدهی ساخت یک دستگاهی برای خودرو به ذهن شما میآید. پس از یادداشت کردن نوبت به آن میرسد که بررسی کنید این ایده چطور میتواند به مردم خدمات ارائه کند؟ آیا مورد استقبال مردم قرار میگیرد؟ آیندهی این ایده چه میتواند باشد؟ در حقیقت با پرسیدن این سوالات کمک میکنید که ایده را بهتر بشناسید. برای اینکه ایدههایمان را تبدیل به ثروت کنیم ابتدا باید آنها را شناسایی کنیم.
مطالعه کنید: ایدههای تکراری
تفکیک کردن ایدهها
تفکیک ایدهها به این معنی میباشد که ایدههای بزرگ و کوچک و حتی آنهایی که پس از تحقیق متوجه میشوید وجود دارند را بررسی کنید و برای آنها برنامهای داشته باشید. اگر تصور شما این است که ایده باید بزرگ باشد و تبدیل آنها مثل افراد موفق همچون بیل گیتس یا استیو جابز باشد اشتباه است. حتی کوچکترین ایدهها ها نیز با اجرای دقیق و درست شما را به ثروت میرساند.
دلیل استقبال مردم
شناسایی ایده در این لحظه بسیار کاربردی میباشد. زمانی که به بررسی بپردازید متوجه خواهید شد مردم تا چه حد نیازمند ایدهی شما بودهاند. بهخصوص اگر خروجی آن ایده محصولی باشد که با استفاده از آن مردم زمان کمتری را سپری کنند. مثل نرم افزارهای مسیریابی که روز بهروز بین مردم محبوبتر میشود. اگر ایدهی شما پس از بررسی که انجام دادید با استقبال اولیه کمی مواجه شد نباید آنرا حذف کنید بلکه باید بهدنبال راه حلی باشید تا بتوانید آنرا توسعه دهید و به موفقیت برسانید.
شناسایی بازار هدف
در توضیحات قبل، پیش نیازهای تبدیل ایده به ثروت را توضیح دادیم که همهی موارد نکاتی مهم بودند. اما این مرحله مستلزم آن است که تحقیقات شما بهدرستی شکل گرفته باشد. برای شناسایی بازار هدف شما به چند عامل نیازمند هستید. اینکه بدانید:
مخاطبین چه کسانی هستند: باید این تحقیق را انجام دهید که مخاطبین شما چه کسانی هستند و این مخاطبین چه مقدار حاضر هستند برای خرید محصول شما هزینه پرداخت کنند.
رقابت در بازار هدف: اگر در بازار هدف محصول مشابهای وجود دارد چطور میتوان با کمی متفاوت بودن به نحوی که به نفع مشتری باشد عمل کرد.
تبدیل ایده به محصول و ثروت کار سادهای نیست و نخواهد بود. خصوصا اگر یک فرد عادی که تاکنون ایدهای را تبدیل به محصول نکرده باشد. ممکن است در این مسیر حتی با اینکه ایدهی شما خیلی ناب و خاص است شکست بخورید که نیازمند روحیه قوی میباشد.
شما چه تجربهای در ایده پردازی داشتهاید؟ نظراتتان را با ما درمیان بگذارید.