43000313 - 021

با ما در تماس باشـید

چگونه برای شروع هر کاری انگیزه داشته باشیم؟

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تصمیم به انجام کاری می‌گیرند ولی هرگز آن را دنبال نمی‌کنند تا انتها این مقاله را مطالعه کنید.

شاید بتوان اینگونه عنوان کرد که نیمی از کارهای ما به دلیل اینکه خودمان نمی‌خواهیم و یا اقدامی برای به ثمر رسیدن آن انجام نمی‌دهیم اتلاف می‌شود. نمونه‌ی بزرگی که می‌توان آن را گفت ورزش کردن است. ورزش کردن یک امر ضروری برای داشتن زندگی سالم است و اکثر انسان‌ها در این مورد یقین دارند، اما آیا آن را در برنامه روزانه خود جا می‌دهند؟ یا اینکه فقط درباره انجام دادن آن صحبت می‌کنند؟

ورزش را شروع کنید

منطق ان ال پی برای شروع ورزش توسط افراد قابل توجه است. ان ال پی می‌گوید مردم کارهای بسیار زیادی در سر دارند اما برخی از آنها در ذهن‌شان بی‌اهمیت است. بنابراین اگر بخواهید آن کار را انجام دهید با در ذهن‌تان، کار خود را با اهمیت جلوه دهید. زمانی که به ذهن خودتان رجوع می‌کنید، چیزهایی وجود دارد که خیلی مهم هستند. به حدی که آنها را هرگز کنار نمی‌گذارید.

شروع انجام کار با تغییر احساسات

احساس شما نسبت به کاری که قرار است انجام دهید چیست؟ احساس شما نسبت به کاری که قصد انجام آن را دارید باید تغییر کند. کنترل داشتن بر روی اینکه احساسات شما در کدام جهت حرکت کند، یکی از بهترین تعریف‌ها از مدل کیفیت راه‌های حسی است.

 تغییر احساسات

مطالعه کنید: تغییر احساسات با ان ال پی

عوامل حواس‌ پرتی را حذف کنید

برخی از اوقات می‌دانیم چه کاری را باید انجام دهیم و با علم بر اینکه انجام آن کار به نفع ما خواهد بود، آن را به درسیتی انجام نمی‌دهیم و یا آنها را به تعویق می‌اندازیم. ممکن است یکی از دلایلی که باعث می‌شود کارهای خود را به تعویق بندازیم، حواس پرتی باشد. معمولا ما زمانی که می‌خواهیم کاری را آغاز کنیم این حواس پرتی به سراغ ما می‌آید.

برای مثال، زمانی که می‌خواهید شروع به درس خواندن کنید و حتی قبل ازآن برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اید اما درست زمانی که می‌خواهید شروع به کار کنید سرگرم کارهایی می‌شوید که عوامل حواس پرتی در زمان درس خواندن شما هستند. بسیاری از این عوامل را باید حذف کرد. اگر موبایل عامل این حواس پرتی است باید در حین مطالعه همراه شما نباشد یا اگر کتاب دیگری در کنار شما قرار دارد آن را از خود دور کنید. این عوامل را باید شناسایی کنید و آنها را حذف کنید. با این کار شما محیط را برای درس خواندن بهتر فراهم می‌کنید.

کارهای خود را تقسیم‌بندی کنید

وقتی می‌خواهید کاری را انجام دهید ممکن است در نگاه اول برای شما سخت و غیر ممکن به نظر برسد. اما زمانی که بتوانید کارهای خود را به مراحل مختلف تقسیم کنید بهتر می‌توانید آن را به اتمام برسانید. برای مثال اگر موضوعی ساده را مثل درس خواندن بخواهیم در زمان مشخصی که داریم تقسیم‌بندی کنیم، می‌توانیم عملکرد بهتری از کار خود دریافت کنیم. به‌طور مثال از ساعت مشخص تا ساعت مشخص یک فصل از درس و به همین حالت پیش بروید. این کار نه تنها باعث می‌شود ذهنیت شما از سخت بودن کار کاهش یابد، بلکه باعث می‌شود زمان‌بندی بهتری در کارهای خود داشته باشید.

به خودتان جایزه بدهید!

هنگامی که کاری را شروع می‌کنید برای خودتان جایزه‌ای مشخص کنید. اگر کاری را با موفقیت به اتمام رساندید خودتان را به یک شام در یک رستوران دعوت کنید یا یک هدیه برای خود بگیرید. وقتی در قبال کاری که انجام می‌دهید جایزه دریافت می‌کنید، حس خوشایندی در هنگام انجام و یا حتی شروع کار خواهید داشت و به نوعی یک نوع انگیزه برای شخص خواهد داشت.

به خودتان جایزه دهید

اینکه بتوانید یک کاری را آغاز کنید و آن را به درستی پایان رسانید یک موضوع است و اینکه بتوانید برای هرکاری که شروع می‌کنید انگیزه داشته باشید موضوعی است که می‌تواند مهم باشد که اکثر مردم آن را نادیده می‌گیرند.

دیدگاه کاربران
  • esmaeel 24 فوریه 2020

    درود بی پایان به فرشید پاکذات وگروه بینظیرشون میخواستم بپرسم که سمینار حکایت باد صبا درتهران به خاطر ویروس کرونا تعطیل نمیشه وحتما پابرجاست باتشکر ازشما

    • فرشید پاکذات 24 فوریه 2020

      سلام دوست عزیز، فعلا پیامی از مجموعه‌ی برج میلاد مبنی بر لغو شدن همایش دریافت نشده و اگر لغو بشه کاربران رو در جریان لغو یا اجرا شدن اون خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *