43000313 - 021

با ما در تماس باشـید

نقش تبلیغات در فروش و برندینگ

کسی نمی‌توان این موضوع را رد کند که تبلیغات باعث می‌شود فروش شما چندین برابر شود و در بازار رقابتی برند شما موفق‌تر از دیگران در فروش عمل کند. اما امروزه تبلیغات تنها مربوط به بحث فروش نمی‌شود و از دیدگاه روانشناسی نیز مورد بحث و گفتگو قرار گرفته است. اینکه چطور یک تبلیغ می‌تواند سبک یا حتی گویش اشخاص را تغییر دهد.

یک تبلیغ خوب می‌تواند باعث شود محصول خاصی را به فروش برسانید. برای مثال ممکن است شرکتی تنها به‌واسطه‌ی تبلیغ خوبی که از یک محصول خود دارد به خوبی در فروش آن سود کند و شرکتی به‌واسطه‌ی برند سازی که از تبلیغات کرده است تمامی محصولات آن فروش بالایی داشته باشد.

مطالعه کنید: تبلیغات برند چیست؟

جان بی واتسون، روانشناس آمریکایی معتقد بود تبلیغات از سه بخش ترس، عشق و خشونت الهام می‌گیرد. یعنی اینکه به‌طور عمومی مخاطب می‌تواند در هر تبلیغ یا هر سه حس موجود را تجربه کند و یا یکی از حس‌ها را در تبلیغات مشاهده کند.هر یک از این سه حس می‌توانند به نوعی بر فروش شما اثرگذار باشند. برای مثال شرکت نوشابه‌سازی را تصور کنید که در یک تبلیغ تلویزیونی میان دو نیمه فوتبال خانواده‌ای را نشان می‌دهد که علاوه بر نوشیدن محصول آن شرکت در حال تماشای فوتبال نیز می‌باشند. این تبلیغ حس عشق این خانواده به فوتبال و البته در کنارش نوشیدن محصول شرکت را عنوان می‌کند. استفاده از موقعیت‌ها ( بین دو نیمه‌ی فوتبال) و شخصیت شناسی مخاطبان(اهالی فوتبال) بسیار در این نوع تبلیغ اثرگذار می‌باشد.

تبلیغات همیشه تاثیرگذار بوده است

تبلیغات نقش مهمی را در دنیای تجارت ایفا می‌کنند. دنیای کسب‌وکار دنیایی است که رقابت در آن به‌شدت زیاد است و تبلیغات خوب باعث می‌شود یک برند یا یک مجموعه به اهداف خود نزدیک‌تر شوند. توجه کنید که صرفا انجام تبلیغات باعث نمی‌شود موفقیت شما تضمین شود و معیارهای زیادی برای یک تبلیغ خوب وجود دارد. اما قبل از آن به معرفی انواع تبلیغات اشاره می‌کنیم.

تلویزیون و رادیو

حتی با اینکه رسانه‌های مجازی بسیار محبوب شده‌اند اما باز هم تلویزیون قدرت خاص خود را در تبلیغات دارد. یک سوم از مردم مخاطب‌های ثابت تلویزیون و رادیو هستند و اگر برندی چنین محیطی را برای تبلیغات از دست بدهد به این معناست که شرایط سختی در فروش محصولات خود دارد. تبلیغات در رسانه‌های تصویری و شنیداری مانند تلویزیون و رادیو از لحاظ تاثیر گذاری به چند بخش تقسیم می‌شود.

  • چه کسانی مخاطب شما هستند؟
  • چه بازه زمانی را برای تبلیغ در نظر می‌گیرید؟
  • محتوای تبلیغات شما چیست
تبلیغات در تلویزیون

تبلیغات شهری

در اتوبان‌ها، بزرگراه‌ها و چهارراه‌ها دقت کرده باشید یک بیلبورد تبلیغاتی از یک برند مشاهده می‌کنید که سعی در ارائه محصول خود دارد. این نوع از تبلیغ‌ها ممکن است کاربران بیشتری را مورد هدف قرار دهد و احتمالا همه‌ی ما حتی در مترو، اتوبوس و یا پل‌های عابر پیاده چنین تبلیغاتی را دیده‌ایم. این نوع از آگهی‌ها نسبت به محیط تلویزیون و رادیو با هزینه‌ی کمتری انجام می‌شود و تنها یک خلاقیت از آگهی دهنده ممکن است باعث فروش بیشتر شود.

تبلیغات شهری
تبلیغ‌های شهری در نیویورک

تبلیغات در فضای مجازی

با رشد و توسعه‌ی شبکه‌های مجازی مانند اینستاگرام، تلگرام و یا فیس‌بوک، کسب‌وکارها تمایل بیشتری دارند تا تبلیغات خود را در این محیط انجام دهند. طبق اعلام وب‌سایت آمار کشور طی سال ۹۶ متوسط حضور ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی یک ساعت و ۴ دقیقه در روز بوده است. از دست دادن چنین فرصتی و با این حجم از مخاطب مورد هدف قطعا به نفع هیچ کسب‌وکاری نخواهد بود. تبلیغ کردن در فضای مجازی نیز به چند بخش تقسیم می‌شود.

  • تبلیغاتی که در سطح اینترنت انجام می‌شود. مانند تبلیغات بنری و یا کلیکی
  • تبلیغاتی که به صورت ایمیلی انجام می‌شود
  • تبلیغاتی که به‌صورت رپورتاژ آگهی در وب‌سایت‌ها منتشر می‌شود
تبلیغات موبایلی

ما همیشه در بمباران تبلیغاتی خواهیم بود! یعنی اینکه حتی متن‌ها و صداهایی که از آگهی‌ها می‌بینیم و می‌شنویم بر ذهن ما اثرگذار است و باعث تغییر سلیقه‌ی ما می‌شود. شما نظر بدهید. آگهی‌ها چقدر می‌توانند بر خرید شما اثرگذار باشند؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *