43000313 - 021

با ما در تماس باشـید

قبل از هدف‌گذاری به چه نکاتی باید توجه کنیم

تا به حال پیش آمده که فکر کنید در هدف‌گذاری باید چه نکاتی توجه کرد؟ در واقع هدف‌گذاری نیز نیازمند یک‌سری از پیش نیازها می‌باشد که می‌توانیم به آن اصول برنامه داشتن برای هدف دانست. در این مقاله بررسی کرده‌ایم که این موارد چه چیزهایی هستند و چقدر در رسیدن به موفقیت به ما کمک می‌کنند.

هدف‌گذاری براساس زندگی

ابتدا کشف کنید که چه نوع زندگی را می خواهید. قصد دارید در چه محلی زندگی کنید؟ دوست دارید چه آدم هایی کنارتان باشند، دوست دارید شب‌ها و ایام تعطیل هم کار کنید؟ اگر قصد سفر داشتید کدام شهر را انتخاب می‌کردید می‌خواهید محل کارتان چطور محیطی باشد؟

حتما دیده‌اید که یک‌سری از افراد در حوزه کاری خود بسیار فوق‌العاده هستند اما در بخش زندگی شخصی هیچ برنامه یا نظمی ندارد. هدف‌گذاری باید به نحوی باشد که کم‌ترین تداخل را با برنامه زندگی‌تان داشته باشد. متاسفانه اکثر افراد اول هدف‌ها را تعیین و سپس برای رسیدن به آن برنامه‌ای در ذهن‌شان ترسیم می‌کنند.

تعادل برقرار کنید

نمی‌توانید ۱۰۰ درصد زندگی خود را در برنامه هدف‌گذاری قرار دهید و هم نمی‌توان موارد دیگر را به هدف‌ها ترجیح داد. زندگی بدون تعادل، روابط‌ تان را با دیگران خراب می‌کند. باید تعادل بین هر دو سمت برقرار کنید. زندگی بدون تعادل به قیمت از دست دادن دارایی‌ها و در نهایت خوشبختی‌تان تمام می‌شود. پس چیزهایی در زندگی خود پیدا کنید که در همه وجوه زندگی به شما انگیزه بدهد. موفقیت‌ شما در زندگی به همین امر بستگی دارد.

تعادل داشتن
تعادل داشتن در هدف یعنی توجه کردن به هدف‌ها و مسائلی که در راه هدف شما هستند

هدف‌های بزرگ را در نظر بگیرید

انسان‌های معمولی که حتی از کارهای کوچک شروع کرده اند، به انسان‌هایی تبدیل شده‌اند که جهان را تغییر داده اند. هر چیزی که بتوانید آن را در خود ببینید یا از صمیم قلب آن را بخواهید، می‌تواند برای‌تان به حقیقت تبدیل شود.
اگر در ذهن‌تان‌ هدف‌های کوچک داشته باشید، به همان هدف های کوچک می رسید. کارهایی که برای رسیدن به هدف‌های بزرگ انجام دهید دقیقا به همان اندازه کارهای کوچک از شما انرژی خواهند گرفت و تنها تفاوت آن نوع ذهنیت شما به آن است.

از هدف‌ها اطمینان حاصل کنید

فقط و فقط به هد‌ف‌هایی فکر کنید که به آن از صمیم قلب علاقه دارید. مثلا در انتخاب رشته تحصیلی خانواده این اصرار را به فرزند می‌کنند که حتما فلان رشته را انتخاب کند چون از دیدگاه آن‌ها رشته‌ی خوبی است. ممکن است نظر آن‌ها نیز درست باشد اما این تحمیل ایده‌ها بر آینده و زندگی شما می باشد.

اگر هدفی را که دارید دوست نداشته باشید هیچ خلاقیتی در راه رسیدن به موفقیت به ذهن شما خطور نمی‌کند و در نهایت تبدیل به فردی می‌شود که احساس شکست در زندگی‌اش می‌کند.

باورهای محدود کننده

باورها یکی از مهم‌ترین علت‌های رسیدن ما به هدف هستند. در هدف‌گذاری سعی کنید باورهای محدود کننده را از تصمیماتی که می‌گیرید دور کنید. باورهای اشتباه درباره هدف همان زنجیری هستند که به پای شما وصل می‌شود و مانع طی کردن مسیر موفقیت می‌شوند. اگر دیدگاه شما درباره مسائلی مثل پول یا کار اشتباه است سعی کنید آن‌را با دلایلی منطقی تغییر دهید.

از مبارزه نترسید

دارن هاردی در کتاب امسال تکرار نخواهد شد نوشته است:

با دست کشیدن از مبارزه همه‌ی ما تبدیل به انسان هایی می‌شویم که اشتیاق و توان خود را از دست داده‌اند.

سعی کنید از هیچ مبارزه‌‌ای که برای رسیدن به هدف‌هایتان دارید نترسید. ترس می‌تواند شما را از داشتن بهترین چیزها منع کند اگر بر آن غلبه نکنیم. در مواجه با ترس به این توجه داشته باشید که برای چه چیزی می‌خواهید به هدف برسید و اگر این اتفاق رخ ندهم چه تغییری در جایگاه زندگی‌ام رخ می‌دهد.

در انتها توصیه می‌شود برای اینکه بهتر بتوانید اهداف خود را ساماندهی کنید و یک برنامه‌ی جامع برای رسیدن به آن داشته باشید دفتر هدف گذاری استاد فرشید پاکذات را با ارسال رایگان دریافت کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *