43000313 - 021

با ما در تماس باشـید

چه رازی پشت پرده‌ی بخشش و کارهای خیر ثروتمندان نهفته است؟

پولشویی؟ فرار از پرداخت مالیات؟ عوام فریبی؟ به نظر شما کدوم یکی از این موارد دلیل بخشش ثروتمندان هست؟ هر کسی با هر هدفی ممکنه کارهای خیر انجام بده یا بخشی از ثروتش رو ببخشه. شاید عده‌ای باشند که اهدافی غیر از هدف اصلی بخشش داشته باشند. اما ما در این نوشته قصد داریم رازی که پشت پرده بخشش قرار داره رو به شما معرفی کنیم.

ثروت چون آبی‌ست که در رودخانه بخشش جاری می‌شود

هوشنگ شفا در یکی از شعرهاش اینطوری میگه:

آب اگر راکد بماند چهره‌اش افسرده خواهد گشت

و بوی گند می گیرد

در ملال آبگیرش غنچه‌ی لبخند می‌میرد

آهوان عشق از آب گل آلودش نمی‌نوشند

مرغکان شوق در آئینه تارش نمی‌جوشند

ثروت هم دقیقا مثل آب هست. نه تنها ثروت، بلکه سایر دارایی‌های، حتی دارایی‌های روحی هم همینطوری هستند. راکد موندن هر چیز باعث نابودیش میشه. شما وقتی محبت خودتون رو به کسی ابراز نکنید، وقتی با کسی از مهر و محبت صحبت نکنید، بعد از مدتی اون احساس درون‌تون از بین میره.

ثروت هم از این قاعده مستثنی نیست. در واقع ثروت مثل یک رودخانه هست. این رودخانه می‌تونه دو سرنوشت داشته باشه. یکی اینکه به یک برکه بریزه و آبش در اون جا راکد باقی بمونه که در نهایت سرونشتش چیزی میشه که هوشنگ شفا در شعرش به اون اشاره کرده. کسی اینطوری ثروت اندوزی کنه، نه توانایی استفاده از ثروتش رو داره و نه می‌تونه از زندگیش لذت ببره.

راه دیگه‌ای که رودخانه داره اینه که جاری باشه و به دریا بریزه. در این صورت در چرخه طبیعی آب قرار می‌گیره دوباره پر از آب میشه. در مورد ثروت، ذخیره کردن پول مثل راکد موندن آب هست. به گردش درآوردن پول هم مثل جاری شدن رود هست. اما بخشش برای ثروت مثل وصل شدن رود به دریاست.

در واقع وقتی ثروتمندی بخشی از ثروت خودش رو می‌بخشه، به دریایِ فراوانیِ جهانِ هستی وصل میشه. شاید در ظاهر به نظر برسه بخشش قسمتی از ثروت ما، باعث کم شدن دارایی ما میشه. اما براساس قوانین جهان هستی، ما با این کار به چرخه طبیعی ثروت در جهان وصل می‌شیم و همین کار باعث میشه مثل رودی که به دریا می‌ریزه، با قرار گرفتن در چرخه‌ای که جهان هستی اون رو شکل داده، به ثروت خودمون اضافه کنیم.

بخشش و قانون کارما

 

بخشش و قانون کارما
بخشش مثل دانه‌ای هست که در دل خاک می‌کارید، روزی ثمره اون رو دریافت می‌کنید

هر کاری که ما در زندگی خودمون انجام می‌دیم اثری در جهان هستی داری. جهان هستی هم پاسخی متناسب با اثری که کار ما داشته بهمون بر می‌گردونه. درست مثل کوهی که صدای ما رو به خودمون بر می‌گردونه. این مفهوم کلی قانون کارما هست.

اگه دوست دارید درباره کارما در اسلام، بودیسم، هندویسم اطلاعات بیشتری داشته باشید این نوشته رو مطالعه کنید: «با قانون کارما در هندوییسم، بودیسم، اسلام و ادبیات فارسی آشنا شوید»

بر اساس قانون کارما، بخشش ما اثری در جهان داره، بنابراین جهان هستی در زمان و مکان مناسب، پاسخی متناسب با اثری که بخشش ما داشته به ما برمی‌گردونه. حتی اگه فرض کنیم که ثروتمندی با هدف فرار از پرداخت مالیات بخشی از مال خودش رو ببخشه، باز هم این بخشش اثری در زندگی اون ثروتمند خواهد داشت.

البته باید به این نکته هم توجه کنیم که فرار از مالیات هم اثر خودش رو در جهان هستی داره، بخشش هم اثر خودش رو داره. از اون جایی که هدف اصلی این فرد فرار از مالیات بوده، اثر بخشش به اندازه اثر فرار از مالیات قابل توجه نیست، اما باز هم به هر حال اثری در زندگی اون فرد خواهد داشت.

در صورتی که ابهاماتی درباره قانون کارما دارید باید این نوشته رو مطالعه کنید: «چه ابهاماتی درباره قانون کارما وجود دارد؟»

تصور اشتباه درباره بخشش

 

تصور اشتباه درباره بخشش
هر شخصی در هر شرایطی می‌تونه بخشنده باشه

خیلی‌ها تصور می‌کنند بخشندگی فقط مخصوص افراد ثروتمند هست. با خودش میگن: «ما که مال و اموالی نداریم تا بخوایم چیزی بعه کسی ببخشیم». اگه به نکات بالا خوب توجه کرده باشید، متوجه می‌شید که بخشش نتجه ثروتمند شدن نیست، بلکه راهی برای ثروتمند شدن هست.

با توجه به مطالب بالا، هر فردی با هر میزان از ثروت و دارایی، می‌تونه از قدرت بخشش در زندگی خودش استفاده کنه. برای اینکه فردی بخشنده باشید نیاز نیست حتما ثروتمند باشید. بلکه باید با قدرت بخشش و قوانین جهان هستی آشنا باشید و به این قوانین ایمان داشته باشید. در این صورت می‌تونید با هر میزان از دارایی، فردی بخشنده باشید و اثر بخشش رو در زندگی خودتون ببینید.

گروه آموزشی پژوهشی فرشید پاکذات

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *