0
02143000313

باورهای کمبود ثروت که باعث بیماری می‌شوند

بعضی از باور‌های محدود کننده مانند باورهای کمبود ثروت باعث بیماری‌هایی در افراد می‌شود که در این مقاله به انواع آن‌ها و دلیل به‌وجود آمدن این بیماری در افراد می‌پردازیم. اما قبل از اینکه به سراغ مسئله اصلی برویم ابتدا توضیح کوتاهی از باور داشته باشیم.

باور چیست

باور، تفکر ذهنی ما درباره مسئله یا مسائلی است که در ضمیر ناخودآگاه ما شکل گرفته است. تمام دیده‌هایی که الان داریم نتیجه‌ی باور ما است. واقعیت زندگی ما انسان‌ها را باورها و کیفیت باورهای ما می‌سازند و جالب اینجاست که جهان هستی و کائنات نیز باورهای ما را به ما ثابت می‌کنند.

ویلیام کلمنت استون
ویلیام کلمنت استون کارآفرین، نیکوکار، بازرگان و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی

ویلیام کلمنت استون کارآفرین بزرگ آمریکایی در این باره گفته است:

هر چیزی که ذهن انسان بتواند آن را تصور کند، توانایی به‌دست آوردن آن‌ را دارد


شناسایی باور‌های ما کار تقریبا ساده‌ای نیست. به‌دلیل اینکه از روی رفتار ما انسان ها مشخص می‌شوند. ما به سراغ بحث اصلی این مقاله می‌پردازیم که باورهای کمبود ثروت چه مواردی هستند و چه آسیب‌هایی به ما وارد می‌کنند.

اولین رفتار: حرص

حرص و طمع انسان تقریبا یک چیز بی‌پایان است و هیچ‌کس به آن چیزی که دارد قانع نیست. حرص و طمع داشتن به پول به غذا و … مهم‌ترین دلیل برای اینکه حرص بیشتری داریم نگرانی از به‌دست نیاوردن است. نکند پولی که این ماه کار کرده باشم کافی نباشد؟ نکند هزینه‌ی خرید مسکن بالا رود و من نتوانم بخرم. این‌ها مثال‌هایی کوچک از طمع انسان برای بدست آوردن بود. در اکثر مواقع زیاده خواهی نتیجه‌ی خوبی ندارد و باعث شکست شما در آن موضوع می‌شود.

دومین رفتار: عجله کردن

حتما در میان اطرافیان خود دیده‌اید که می‌خواهند در کم‌ترین زمان ممکن بیشترین پول را کسب کنند یا به نوعی می‌خواهند راه یک ساله را یک شبه بروند. عجله کردن خود نه تنها مضر است بلکه باعث به‌وجود آمدن استرس در کاری که می‌کنید یا می‌خواهید انجام دهید می‌شود. این افراد تصور می‌کنند که اگر کسی زودتر از آن‌ها در کاری موفق شود آن‌ها دیگر در آن کار موفق نمی‌شوند.

سومین رفتار: ترس

ترس از دست دادن پول
گاها ترس از دست دادن پول طمع بیشتری در ما برای کسب آن ایجاد می‌کند

همین‌طور که در بالا اشاره شد ترس یکی از عامل حرص و طمع نیز می‌باشد. ترس درباره کمبود ثروت یا اینکه اگر ما نتوانیم مقداری بیش از آن چیزی که کسب کردیم به‌دست آوریم. البته این ترس تا مقداری می‌تواند درست باشد اما ترسی که بر پایه بدست نیاوردن از زیاده خواهی باشد تبدیل به بیماری می‌شود. اگر ما ثروت بی‌نهایت داشته باشیم باز هم ترس از دست دادن آن‌ در ما خواهد بود.

چهارمین رفتار: ربا

افرادی که ربا می‌گیرند بر این باور هستند که ما الان نمی‌توانیم سریع سهم‌مان را از جهان بگیریم پس به این سبک پول خود را پس خواهیم گرفت و این رفتار هم نشات گرفته از باورهای کمبود نعمت درون ذهن‌شان می‌باشد.

حال ما با بررسی و دانستن این رفتارها که نشات گرفته از طرز تفکر و باوری درون ذهن ماست متوجه می‌شویم که اگر همچین رفتارهایی درون ما وجود دارد علت‌اش این است که باورهای محدود کننده‌ای برای کمبود ثروت در ضمیر ناخودآگاه ما وجود دارد و تا زمانی که این باورها و طرز تفکرها درون ذهن ما وجود داشته باشند ما نمی‌توانیم به ثروت برسیم و باعث شکست ما خواهد شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *