0
02143000313

مشخصه‌های کمال‌گرایی و فرابرنامه‌ها در سیستم ان ال پی

تا بحال برای شما این سوال پیش آمده است که چرا برخی افراد عکس‌العمل‌های متفاوتی نسبت به یک موضوع نشان می‌دهند یا اینکه چرا یک شخص نیمه‌ی پر لیوان را می‌بیند و شخص دیگر نیمه‌ی خالی لیوان را؟

این موضوع نشان می‌دهد هر کسی برای موضوعی دیدگاه و روش خاص خود را برای تحلیل آن پیش می‌گیرد که نوعی از منطق آن شخص می‌باشد. بنابراین اگر شما یاد بگیرید که برای داشتن ارتباط با دیگران از مسیر تخصصی خودشان حرکت کنید زودتر به نتیجه خواهید رسید. سیستم برنامه‌ریزی عصبی کلامی یا ان ال پی راهکار خوبی برای ایجاد ارتباطات دارد. این کار را فرابرنامه‌ها به خوبی انجام می‌دهند.

نقش فرابرنامه‌ها در ان ال پی

فرا برنامه‌ها به ما نشان می‌دهند که افراد چگونه اطلاعات را در ذهن خود پردازش می‌کنند. فرابرنامه‌ها الگوهای درونی قدرتمندی هستند که تصورات درونی را شکل می‌دهند و رفتار شخص را هدایت می‌کنند. ذهن ما مانند یک کامپیوتر اطلاعات را پردازش می‌کند و همین‌طور که اطلاعات پردازش شده توسط نرم‌افزار برای کاربر قابل فهم است ذهن ما نیز از فرابرنامه‌ها در ان ال پی به عنوان نرم‌افزار استفاده می‌کند. برای مثال فرابرنامه‌ها باعث می‌شوند موضوعی را بسیار جالب و هیجان‌انگیز تلقی کنیم و برخی اتفاقات را خسته کننده بدانیم. رمز ایجاد ارتباطات و حالت‌های شخص مقابل این است که شخص مورد نظر را به خوبی در نظر بگیریم و فرا برنامه‌های او را درک کنیم. در ادامه به معرفی فرابرنامه‌ها خواهیم پرداخت.

فرابرنامه‌ها در ان ال پی

فرابرنامه جاذبه و دافعه

کارهایی که انسان‌ها انجام می‌دهند دو علت دارد، یا انجام می‌دهند که از آن و ثمره‌ی آن در آینده لذت ببرند و یا اینکه از درد و رنجی که دارند دوری کنند. شما ممکن است کتابی را مطالعه کنید که از آن لذت می‌برید و نوع داستان برای شما جالب است یا مطالعه می‌کنید که ناآگاهی که دارید خلاص شوید. یا برای مثال از پله به جای آسانسور استفاده می‌کنید به این علت که فوبیای سوار شدن آسانسور را دارید یا اینکه برای سوزاندن کالری از پله استفاده می‌کنید. در واقع دفعی یا جذبی بودن مطلق نیست. ممکن است شخصی در کاری به‌صورت جذبی عمل کند و در کاری دیگر به صورت دفعی. تنها این غالب انسان‌ها است که مشخص می‌کند افراد به کدام سمت کشیده شوند.

فرابرنامه با مرجع بیرونی و درونی

فرض بر به اتمام رساندن کاری که به شما محول شده است چگونه متوجه می‌شوید که آن کار را به نحو احسنت انجام داده‌اید؟ آیا ملاک شما برای تشخیص رضایت درونی خودتان است و یا رضایت افرادی که با آنها سروکار داشته‌اید؟ اگر چهار چوبِ مرجع‌تان درونی باشد، می‌توانید طرح ساختمانی را بریزید که برنده جوایز معماری بسیاری شود اما اگر حس کنید چنین نیست، با هیچ معیار خارجی قبول نمی‌کنید کارتان عالیست.

فرابرنامه متشابه‌سازی خود با دیگران

بعضی افراد در روابط خود با دیگران به این فکر هستند که خودشان چه نفعی می‌برند و برخی این منطق را دارند که خودشان چه نفعی برای دیگران خواهد داشت. در هر دو گروه می‌توان این فرا برنامه‌ها را توضیح داد که به‌دنبال تشابه و حساب‌وکتاب در روابط‌شان با دیگران می‌باشند. این فرابرنامه مخصوصا در امر استخدام بسیار باید مورد توجه قرار بگیرد تا بتوانیم بهترین افراد را برای کار مورد نظر قرار دهیم، مثلا یک پرستار یا پزشکی که با دیگران همگون باشد بسیار موفق‌تر عمل خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *