0
02143000313

آیا زوج‌ها باید بهترین دوست یکدیگر باشند یا خیر؟

آدم‌های بسیار زیادی بر این باور هستند ازدواج موفق زمانی شکل گرفته است زن و شوهر علاوه بر اینکه از لحاظ تمام نیازهای خود را برطرف سازند باید بهترین دوست برای یکدیگر باشند. که درآن، دوستی باید تا بالاترین و صمیمانه‌ترین حد خوداش وجود داشته باشد. اما این تفکر کاملا اشتباه است. دلایل زیادی برای اثبات اشتباه بودن این تفکر وجود دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد.

دوستی و زناشویی با یکدیگر اختلاف دارند

ازدواج مشارکتی صمیمانه و بر منطق احساسات و عواطف است، در حالی که دوستی صمیمیتی مشترک بر اساس حس دوستانه نسبت به طرف مقابل است. افرادی که حس دوستانه به یکدیگر دارند سال‌ها با هم زیر یک سقف زندگی نمی‌کنند و همچنین صمیمیت مشترکی که با هم دارند به‌جای اینکه گسترده باشد، کاملا شدید است.

زوج‌ها در بسیاری از رخدادهای روزانه شریک هستند، به‌طوری که حالت و عواطف احساسی یک طرف رابطه تاثیر مستقیمی بر احساس شخص مقابل دارد. می‌توان نتیجه گرفت که زندگی زناشویی دارای مسولیت سنگینی برای هر دوطرف می‌باشد. به‌علاوه بر اینکه در ارتباطاتی که بر منطق دوستانه می‌باشد، نیازها و علایق دو طرف که مستقل هستند، مورد تاکید قرار می گیرد، در حالی که تمرکز ازدواج اغلب بر موضوع خانواده و تعهد حس عاشقی است.

رابطه عاشقی
زوج‌ها در احساس و عواطف بر روی یکدیگر تاثیر می‌گذارند

مفهوم دوست

اگر بگوییم ما با شخصی بهترین دوست هستیم یک معنای نامفهومی دارد. برای اینکه کودکان و نوجوانان اغلب فردی را که شبیه خود آنان است را انتخاب می‌کنند و او را بهترین دوست خود می‌دانند. اما در برخی از افراد بزرگسال، مفهوم بهترین دوست چیزی متعلق به سنین جوانی و پایین‌تر در نظر گرفته می‌شود و هرچه سن بالاتر برود میزان دوستانی که هر شخص دارد کمتر از گذشته خواهد بود.

مطالعه کنید: ازدواج موفق چیست

دوستی در کنار ازدواج

در بالا گفتیم که زن و شوهر نمی‌توانند بهترین دوست یکدیگر باشند اما هردوی آن‌ها می توانند دوستانی را داشته باشند که حتی شخصی ترین مسائل زندگی که ناشی از مشکلات خیالی و ترس‌های بی‌پایه مثل شک کردن یا حس ترس از صحبت درباره بعضی مسائل با همسر خود پدیدار می شوند را با آن‌ها درمیان بگذارند تا به‌جای اینکه شریک زندگی خودتان را درگیر موضوعاتی کنید، از دوستان کمک بگیرید.

حریم‌های خصوصی

بدون شک زن و شوهر برای خود حریم‌های خصوصی تعریف کرده‌اند که می‌توان آن را وجود خط قرمز رابطه نیز نامید. اما در رابطه‌ای که مبتنی بر منطق دوستی می‌باشد چنین خط قرمزهایی کاملا وجود ندارد و یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌های رابطه عاشقانه و رابطه دوستانه وجود حریم خصوصی است. اگر فکر می‌کنید باید از تمام رفتارهای همسرتان در طول روز باخبر باشید و یا به نحوی درباره آن اظهار نظر کنید اشتباه است. رعایت نکردن حریم خصوصی باعث می‌شود حس آزاد نبودن در محیط خانه به‌وجود بیاید.

عشق تضمین یک رابطه

کسانی که با عشق زندگی را شروع می‌کنند و یا وارد رابطه‌ای می‌شوند، می‌توانند مسائلی که در رفاقت‌ها خیلی به چشم نمی‌آید مثل اختلاف طبقاتی، یا تفاوت فرهنگی و غیره را از سر راه حذف کنند. در واقع دو شخص که عاشق یکدیگر باشند با کمک هم این موارد را نادیده می‌گیرند. اما این معنای پایان مشکلات تا آخر عمر نیست و مشکلاتی که ممکن است به‌وجود بیاید باید مثل یک دوست یا رفیق آن را حل کنند و گردن یکدیگر نیندازند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *