43000313 - 021

با ما در تماس باشـید

سطوح یادگیری چگونه به ما کمک می‌کنند (بخش اول)

سطوح یادگیری و بخشی از ذهن ما که می‌تواند مهارت‌ها را افزایش دهد باعث می‌شوند مغز کارایی بالاتری نسبت به گذشته داشته باشد. اما سطوح یادگیری چه تاثیری می‌تواند در نوع تصمیم‌گیری و افزایش مهارت‌های ما داشته باشد. برای شتاب بخشی به سرعت یادگیری بهتر است ابتدا با ۳ سطح یادگیری آشنا شد.

سه سطح یادگیری چیست

مهارتی که می‌خواهید یاد بگیرید و نیاز به سطوح یادگیری دارد چیست؟ آیا این که می‌خواهید یاد بگیرید موضوعی مانند جغرافی، ریاضی، علوم یا تاریخ است؟ آیا یک مهارت اجتماعی مانند صحبت کردن با اعتماد به ‌نفس در برابر دیگران است؟ هر پاسخی که دارید باید بدانید مهارتی که به‌دنبال آن هستید در چه سطوحی قرار دارد. سطوح یادگیری به سه بخش تقسیم می‌شود که به ان خواهیم پرداخت.

بخش اول سطوح یادگیری؛ اطلاعات

سطح اول یادگیری داشتن اطلاعات است. ما خیلی ساده نیاز داریم که اطلاعات جدیدی را به ذهن خود بدهیم تا بعدا آن را تکرار کنیم و از آن استفاده نماییم. این سطحی از یادگیری است که برای شرکت در یک آزمون به آن احتیاج داریم اما قصدی نداریم که بعدا دوباره از آن استفاده کنیم. به‌عنوان مثال افرادی که قصد شرکت در آزمون کنکور را دارند سطح یادگیری آن‌ها این مورد می‌باشد. اگر هدف شما صرفا دادن و گرفتن اطلاعات است راهکارهای حافظه به شما خدمت خواهند کرد.

اطلاعات
هرچقدر اطلاعات شما در زمینه‌ای که می‌خواهید کسب مهارت داشته باشید میزان شانس شما برای موفقیت بیشتر خواهد بود

بخش دوم سطوح یادگیری؛ فراسوی اطلاعات

اما اگر می خواهید از این حد یادگیری فراتر روید، سطح دوم یادگیری به فراسوی اطلاعات می رود. در این مرحله درک عمیق‌تری از آنچه یاد خواهید گرفت به دست می‌آید. برای مثال ممکن است شما به هیپنوتیزم علاقه‌ی بسیار زیادی داشته باشید. منظور از فراسوی اطلاعات این است که اطلاعاتی بیشتری از آنچه که باید به‌دست آورید. شاید شما حتی ایده یا نظریه هایی درباره آن اطلاعاتی که می‌خواهید شرح دهید.

بخش سوم سطوح یادگیری؛ کاربرد

و سرانجام، گاه هدف شما در یادگیری کاربرد است. در نهایت می‌خواهید آنچه را یاد می‌گیرید برای شما کاربردی داشته باشد و هدف از یادگیری مشخص است. گاها چگونه رانندگی کردن را می‌آموزید یا طرز کار با یک کامپیوتر یا جراحی مغز. این بستگی به شما دارد که از چه مهارتی برای چه کاربردی استفاده می‌کنید.
وقتی هدف‌تان به‌کار بردن آموخته های‌تان باشد زمانی متوجه می‌شوید که مسائل را آموخته‌اید که بتوانید آموخته های خود را به‌کار بگیرید. زمانی که بدانید که می‌خواهید در چه سطحی یاد بگیرید، متوجه می‌شوید که از چه راهکاری باید استفاده کنید.

 

راهکارها

برای اینکه بتوانید این ۳ سطوح را افزایش دهید باید فعالیت‌هایی بهتر و مناسب‌تر از گذشته انجام دهید که آن‌ها را توضیح خواهیم داد.

جمع آوری اطلاعات: رای جمع آوری اطلاعات، از خواندن، یادداشت برداری و راهکارهای افزایش حافظه استفاده کنید.

درک عمیق از حواس: رای رسیدن به درک عمیق‌تر، از بخش بخش کردن اطلاعات، از ابزار نقشه‌های ذهنی استفاده کنید. اینگونه می‌توانید دشوارترین موضوعات را به بخش‌های کوچک‌تری تبدیل کنید و آن‌ها را یاد بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *